Ostatní

Před / Po: Vytvořte bazén v malé zahradě

Před / Po: Vytvořte bazén v malé zahradě

Nyní není nutné vlastnit obrovské množství dovolit si krásný bazén. Krajináři a rybáři mají nyní know-how a odpovídající vybavení pro dosažení technické zdatnosti přizpůsobením se všem typům exteriérů, ať už jsou strmé, nepředvídatelné nebo malé. V tomto tradičním domě v Alsasku se agentuře Les Nouveaux Paysagistes podařilo integrovat bazén v středně velké zahradě v atypickém formátu. Společnost, která se specializuje na design zahrad a uspořádání plaveckých bazénů, těží ze 40 let zkušeností ve venkovním světě: bezkonkurenční znalost terénu, která mu umožnila představit si jednoduchý exteriér, design a velmi funkční! Rozpočet: 42 000 EUR (bez bazénu)

Oddělené prostory a funkce

před : Zahrada tohoto domu v tradičním stylu nemá žádnou dekorativní výhodu: jednoduše pokrytá trávou, špatně udržovaná, byla zanedbávána mnoho let. Noví majitelé si přejí přidat do svého venkovního prostoru cachet, ale především přidanou hodnotu pro svůj majetek vytvořením velkého otevřeného bazénu. Byli však pomalejší, aby učinili tento rozhodný krok, protože jejich zahrada nesplňuje standardy „klasických“ venkovních prostorů: její více úhlů, nepravidelný sklon a její malý povrch jsou hlavními omezeními, kterým čelí krajináři z agentury LNP. vybudovat podzemní bazén. Majitelé také chtějí v okolí svého budoucího bazénu vytvořit několik odlišných prostor: jídelní kout, další oddaný odpočinku a velkorysé pěstitele, do nichž se instaluje oáza zeleně. Po prostudování prostor jim návrháři agentury Les Nouveaux Paysagistes nabídnou 3D náčrt s leteckým výhledem, ideální pro vizualizaci budoucího rozvržení.





po : Krajinářství, vedené Marie Eckenschwillerovou zodpovědnou za projekt, provedlo několikadenní titanickou práci, aby vykopali, postavili zemi a vytvořili vynikající bazén, kolem kterého je nyní terasa. Ten mísí dřevo a kámen pro efekt, který je jak designový, tak přírodní. Majitelé nyní mají jídelní kout nacházející se v přístavbě domu, velmi vhodný pro příchody a procházky mezi kuchyní a venkovním stolem. Pod schody jsou letní salonek a roh „nečinnosti“, skládající se z lehátek s designovými liniemi. Agentura LNP zvláště pracovala na vnějším osvětlení tak, aby zůstala diskrétní během dne a osvětlovala zahradu rovnoměrně po setmění. Skryté mezi rostlinami přinášejí do této nové zahrady elegantní a designový nádech, funkčně doplněný (slunečník XXL, pestrobarevné rostliny ...). Můžeme se držet pouze této účinné a grafické estetiky! Více informací na www.nouveaux-paysagistes.fr