Tipy

Před / po: Otevřete byt a nechte světlo cirkulovat

Před / po: Otevřete byt a nechte světlo cirkulovat

Architektonické trendy se nyní mění na otevřené a vzdušné interiéry, na rozdíl od mnoha malých místností velmi populárních v 50. až 80. letech 20. století. Otevřené kuchyně, obývací pokoje XXL, koupelny a ložnice dohromady… Decompartmentalization má rozhodně vítr ve svých plachtách! V tomto třípokojovém bytě, který se nachází v regionu Lyonnaise, byli majitelé unaveni nedostatkem světla a provozem, který byl kvůli konfiguraci jejich majetku ztěžován. Jde o příliš úzké části a zbytečné oddíly! Aby překonfigurovali různé prostory svého bytu, zavolali agenturu Créateurs d'Intérieurs, specializující se na renovaci domů, bytů, teras a balkonů. Po práci je proměna významná!

Kuchyň se stává srdcem bytu

před : Když architekti agentury interiérových designérů poprvé navštíví tento krásný třípokojový byt o rozloze 63 m2, objevují teplý, ale mírně přeplněný dům. Na pochybách, malé pokoje a mnoho otevřených polic, které dávají návštěvníkům pocit přetečení. Vstup do bytu vede do chodby vedoucí do kuchyně, ložnice a obývacího pokoje. Jeho více knihoven otevřených od podlahy ke stropu již nepatří majitelům, kteří by nyní chtěli skrýt svůj obsah, aby tento prostor vyčistili a učinili jej atraktivnějším. Dalším negativním bodem je kuchyň. Malý a uzavřený, má velmi dobře vypadající vzhled z 90. let s nábytkem z překližky a pracovní deskou z imitace kamene. Kromě změny stylu by si tento pár přál, aby se stal srdcem bytu ... samotným obývacím pokojem!

po : Po několika týdnech práce se nemovitost změnila úplně jinak! Minimalistický vchod, otevřená a vzdušná kuchyň ... majitelé mohou být potěšeni touto novou dispozicí, která nyní umisťuje kuchyň do středu jejich obytného prostoru. Tato poslední sázka na asociaci dřevo / bílá, která se ideálně ožení s celou novou výzdobou. Jeho povrch zahrnuje povrch staré kuchyně a obývacího pokoje, což umožnilo instalaci velkého baru, na kterém si nyní rodina může vzít jídlo. Jednoduchý a velmi funkční, tento nový prostor konečně dýchá!

Obývací pokoj XXL

před : Obývací pokoj / jídelna je útulný, ale příliš malý pro majitele, kteří mají rádi kuchyni, chtěli by využít modernějšího a vzdušnějšího prostoru. Velká tmavá dřevěná úložná jednotka v zadní části místnosti doslova „sní“ světlo a dává pocit prostoru.

po : Architekti agentury Créateurs d'Intérieur se opět rozhodli pro dekompartmentalizaci otevřením jedné z ložnic do kuchyně. Tento velký pokoj, který majitelé nevyužili, je ideální k umístění obývacího pokoje a jídelního stolu. Dalším vrcholem místnosti je obrovské okno, které koupe světelný prostor! Nová, logičtější konfigurace nyní umístí ložnici do zadní části bytu na místo starého obývacího pokoje. Oddělené od obývacího pokoje pěkným dělením ve stylu dílny, má výhodu v tom, že umožňuje nechat světlo cirkulovat z jednoho konce na druhý v nové obývací jídelně. Více informací na www.createursdinterieurs.com