Informace

Před / po: elegantní etnická dekorace v přízemí

Před / po: elegantní etnická dekorace v přízemí

Majitelé, kteří byli v domě Beaujolais nainstalováni několik let, chtěli uspořádat svůj obývací pokoj o velikosti 60 m2 v přízemí jiným způsobem. Poté vyzvali návrháře interiérů Morgane Decomble, aby jim s tímto projektem pomohli. Plocha: 60 m2 včetně kuchyně 15 m2, obývacího pokoje 40 m2 a vstupu 4 m2. Rozpočet: 10 000 EUR na práce a příslušenství. Díla prováděná vlastníky. Architekt: Morgane Decomble S takovou obytnou plochou je někdy obtížné co nejlépe optimalizovat dostupné čtvereční metry. Majitelé tohoto krásného domu také měli dojem, že mají zbytečný prostor, zbytečné čtvereční metry, které nevěděli, jak je používat. Od své první návštěvy návrhářka interiérů nastolila problém s umístěním: obývací pokoj a jídelna se musely přemístit o několik metrů, aby optimálně vyplnily prostor. Jedna podmínka pro tento pár častých cestovatelů: elegantní etnická dekorace. Kromě toho, jako dobrý kutilství, majitelé vykonávali práci sami podle plánů a indikací poskytnutých návrhářem interiérů.

Před: velké, špatně optimalizované přízemí

V tomto velkém obývacím pokoji o velikosti 60 m2 existuje společná vstupní hala, obývací pokoj, jídelna a kuchyň. Přesto toto velké přízemí okamžitě vyvolává dojem prázdnoty, ne příliš teplé. Neexistuje žádné propojení mezi obývacím pokojem a vstupem a zdá se naléhavé optimalizovat prostor tohoto obývacího pokoje, i když to znamená přehodnotit umístění obývacího pokoje a jídelny. Vstup musí být označen, aby byla zajištěna plynulost a kontinuita v elegantní etnické výzdobě, kterou majitelé tolik milují.

PŘED: prázdné a špatně optimalizované prostory, které způsobí, že prázdný obývací pokoj nebude příliš živý a nebude příliš živý.

PŘED: kuchyně s malým úložným prostorem a tam, kde je obtížné se pohybovat.

Zdobený vchod do obývacího pokoje

Pro označení vstupu 4 m2 se designér interiéru rozhodl malovat černě. Odvážná zaujatost, která však má svůj malý účinek a vizuálně vymezuje prostor, aniž by jej dusila. Byla přidána bílá konzole a velké zrcadlo z přírodního dřeva, které vybavilo vchod a zahájilo etnickou elegantní atmosféru zbytku obývacího pokoje. Bylo to pak umístění show, které bylo přepracováno. Cíl: Vyplňte dojem prázdnoty, kterou jsme měli od vchodu, okamžitou instalací do vizuálního pole návštěvníků pohovky show. Tento způsob optimalizace prostoru pak uvolní prostor pro přeskupení zbytku pobytu.

PO: elegantní a střízlivý vchod v černé a bílé, který okamžitě dává do obývacího pokoje. Stěny natřené černou a šedou utahují prostor pro příjemnější a příjemnější atmosféru.

Etnická elegantní jídelna

Po přesunutí obývacího pokoje o několik metrů mohl designér interiéru také zkontrolovat umístění jídelny, která je nyní instalována v rohu obývacího pokoje. Rodinný stůl z masivního dřeva byl zachován, ale nyní jej doplňují bílé židle se světlým designem, které vytvářejí překvapivý kontrastní efekt v duchu požadované etnické elegance. U okna byla také umístěna malá palma, která přinesla zeleň a kdo ví, aby vyhodil majitele nových nápadů na cestování.

PO: jídelna s etnickým elegantním a designérským vzhledem, s těmito designovými židlemi a velkým obrazem slona.

Byla vytvořena nová relaxační oblast

Jakmile byl obývací pokoj a jídelna přemístěn, mohl být u krbu vytvořen útulný prostor. Nyní vás dvě lebky krémově zbarvené a ratanová kostka zvou na lenost. Majitelé mohou číst v teple, před dobrým ohněm, a přitom dávat pozor na malá jídla, která vaří v kuchyni.

PO: útulný a relaxační prostor mezi jídelnou a kuchyní pro čtení u krbu.

Revidovaná kuchyně

K dokončení této reorganizace ve velkém stylu využila kuchyně o ploše 15 m2 také čerstvou ránu. Čistě bílá pracovní deska byla přemístěna a přilepena ke zdi, čímž se vytvořil prostor pro nové úložné moduly na protější přepážce. Výklenek nad pracovní deskou byl také vykopán pro umístění kávovaru. Pro tento prostor jsme se museli vypořádat s některým stávajícím nábytkem a doplnit o nové úložné prostory. Výsledek: promyšlené rozvržení s nižšími náklady.

PO: moderní, svěží kuchyně, plná úložných modulů.