Informace

Před / po: Kutilství a tipy na obnovu vybavení 20m2 studia

Před / po: Kutilství a tipy na obnovu vybavení 20m2 studia

Mnoho jednotlivců nemá ani čas ani nápady na přestavbu svého interiéru a jeho výzdobu. To byl případ majitele tohoto ateliéru 20m2, jehož dekorace postrádala duši a osobnost! Mladý muž se obrátil na kouzelnickou agenturu Mon Interior Sur Mesure, která se specializuje na rekonstrukci obytných prostor, aby svůj malý byt přeměnila na přátelské místo, které je v každodenním životě snadno žít. Po několika týdnech práce našla tato útulná a moderní atmosféra, která vybízí ke sdílení a rozmazlování večerů! Povrch: 20m2. Agentura: My Custom Interior.

Před: špatně provozované studio s velkým nábytkem

Stejně jako mnoho malých bytů bylo i Benjaminovo studio špatně využíváno: nábytek, objemný a příliš početný na tak malý povrch, zalepil obývací pokoj tím, že znemožňoval cirkulaci. Obývací pokoj měl dvě velké pohovky, z nichž jedna byla zvlášť špatně umístěna v zadní části místnosti, mezi zdí a šatní skříní XXL.

PŘED PŘEDCHOZÍM: obývací část byla vybavena dvěma velkými pohovkami, které zabíraly hodně místa!

Dalším velkým problémem bylo, že kancelářské prostory byly velmi málo využívány a umístěny na půli cesty mezi kuchyní a obývacím pokojem, což ztěžovalo průchod mezi dvěma prostory.

PŘED: objemný nábytek zaplnil obývací pokoj.

Cíl: Přestavět studio a co nejvíce využít dostupný nábytek

Prvním krokem pro dekoratérů agentury MISM je odstranění nepotřebného nábytku: cílem je přeskupit místnost pomocí nábytku, který patří Benjaminovi, aby se omezily dodatečné náklady. Jednotka stolu / židle zmizí, aby se zvětšil prostor v obývacím pokoji a usnadnila cirkulace. Menší a méně pohodlné dvě pohovky se odstraní také pro vizuální větrání obývacího pokoje a pro hrdost pohovky, která se nyní blíží k oknům. Skříňka je instalována na vhodnějším místě, čelem k hlavnímu oknu, a zůstává přístupná, aniž by bránila cirkulaci ve studiu.

Udělejte si cestu pro kutily a recyklované doplňky ve studiu

Pokud jde o výzdobu, vlastník malého pařížského studia opravdu nic neudělal. Ta vypadala spíš jako ložnice než místo k životu! Mezi neshodným nábytkem a chybějícím příslušenstvím se zdálo, že obývací pokoj je matný a nijak nepodporuje sdílení a přátelství. Stěny zůstaly zcela holé a nábytek zvolený bez koordinace představoval velmi špatnou dekorativní volbu ... Stručně řečeno, dekorace obývacího pokoje musely být přezkoumány jako celek. Aby mohli koordinovat celý obývací pokoj a dát mu osobní dotek, začínají dekorátoři vytvořením stylové desky. Díky tomuto kroku si Benjamin může představit, jak bude vypadat budoucí dekorace jeho ateliéru! Agentura MISM se vždy rozhoduje v zájmu hospodárnosti pro kutily a recyklační doplňky. Takto je vytvořen nový kus nábytku na kolečkách, který se měří, aby byl integrován před kuchyní a působil jako bar, když Benjamin přijme své přátele. Může být také použit jako další pracovní deska podle vašich potřeb ... Po zbytek času si tento velmi praktický přenosný nábytek najde své místo mezi dvěma okny, kde byl starý stůl dříve umístěn, aby sloužil jako konzole. LED světelný pásek byl umístěn těsně pod, aby vytvořil světelný efekt a přidal divadelní prostor do kuchyňského prostoru.

PO: recyklační příslušenství je v centru pozornosti!

Další rekuperativní trik, který dekorátoři používají k přizpůsobení skříně novému studiové výzdobě: pěkně nažehlovací dubové a mahagonové dýhy zakoupené ve velkých obchodech pro kutily, vytvářející stylový efekt s několika odstíny dřeva. Plechy se jednoduše nanášejí pomocí tkaniny a žehličky. Aby byly stěny ponechány zcela holé zpět k životu, dva odborníci na výzdobu se rozhodnou opravit několik zeleninových beden s retro vzhledem, který bude sloužit jako police a regály!

PO: zdi se ožívají!

Barevné a moderní kuchyně

Kuchyňský prostor nabídl naprosté minimum: téměř neexistující úložiště, zastaralé varné desky, bílé laboratorní dlaždice ... Bývalí majitelé upřednostňovali jednoduchost a prvotřídní doplňky na úkor stylu!

PŘED: kuchyňská část nabídla holé minimum.

Ukončete bílou, udělejte cestu pro pávově modrou v kuchyni! Agentura MISM se po dohodě s majitelem rozhodne pro mužskou a barevnou atmosféru. Černý odstín je vybrán z mnoha odstínů dostupných na Farrow & Ball, aby do místnosti přinesl osobnost a charakter. Splashback bílých dlaždic byl přeměněn na holé cihlové zdi jako podkroví. Elegantní kuchyňský nábytek Ikea, který je umístěn těsně pod černou, je umístěn přímo pod skříní a nahradil tak dříve dostupnou skříň. Ohřívač vody je nyní skryt za koordinovanou krabicí a majitel má dokonce i polici pro zobrazení ozdobných rámů a cetek! Zvláštní pozornost byla věnována osvětlení pro přátelskou a útulnou atmosféru po setmění. Byt má nyní modernější a osobnější styl: jeho majitel, který se nyní cítí jako doma ... doma.

PO: kuchyně radikálně mění svůj vzhled!